Zonwering specialist Zuid-Holland

Zonwering specialist Zuid-Holland

De zomers worden steeds heter. Een goede zonwering kan daarom een groot verschil maken tussen een aangename woonkamer en een woonkamer die te warm is om lekker op de bank te zitten. Bij Terlouw Interieur en Montage bieden we zonwering van de hoogste kwaliteit. Deze zonwering wordt in Zuid-Holland geplaatst door onze specialist en zal zorgen voor de gewenste verkoeling gedurende de zomerdagen. Als de zonwering niet gebruikt hoeft te worden, kan deze eenvoudig verborgen worden door een schakelaar om te zetten. Hierdoor wordt het zonlicht niet weggehouden in de herfst of winter.

Buiten- of binnenzonwering

Als u het besluit heeft genomen om een zonwering aan te schaffen, heeft u nog de keuze tussen een buiten- en een binnenzonwering. Buitenzonwering bestaat vaak uit een doek dat schuin boven het raam getrokken wordt. Hierdoor kunt u nog normaal naar buiten kijken terwijl de zon wel afgeschermd is. Screens zijn ook een mogelijkheid. Dit materiaal wordt aan de buitenkant van de ruit naar beneden gelaten. Vanaf de binnenkant kunt u nog enigszins naar buiten kijken terwijl de meeste zon en warmte buiten worden gehouden. Ook voor binnenzonwering heeft u een aantal opties. Het enige nadeel met binnenzonwering is dat het materiaal wat de zon tegenhoudt erg warm kan worden. Doordat dit materiaal in de woonkamer aanwezig is, zorgt dit ervoor dat een deel van de warmte toch binnenkomt. Advies van een specialist over de beste keuze van uw zonwering in Zuid-Holland kan dus verstandig zijn.

Zonwering specialist in Zuid-Holland bij Terlouw Interieur & Montage

Terlouw interieur & Montage is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van interieur en zonwering biedt. Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor het op maat laten maken, inmeten en monteren van horren, binnen- en buitenzonwering. Kwaliteit, service en nauwkeurigheid staan hierbij altijd voorop. Dus bent u op zoek naar een fijn bedrijf dat u gaat helpen met zonwering, neem dan snel contact met ons op. Dat kan via e-mailadres INFO@TERLOUWINTERIEUR.NL, telefoonnummer 06 – 217 082 55 of via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen op onze vestiging aan de Noordeinde 144 in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan diensten die onze zonwering specialist in Zuid-Holland kan leveren. Wij hopen u snel te mogen helpen!

Zonwering specialist

ONZE PROJECTEN

  • Onze projecten
  • Binnenzonwering
  • Buitenzonwering

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).