Markiezen

Buitenzonwering

Markiezen op maat

Heeft u een landelijke woning of houdt u van sfeervolle, klassieke raambekleding? Markiezen zijn de ambachtelijke vorm van buitenzonwering en zijn nog steeds mateloos populair. Het geeft immers een prachtige uitstraling aan het exterieur van uw woning en daarnaast zijn markiezen ook nog eens functioneel. De koepelvormige zonwering zorgt er namelijk voor dat er ook vanaf de zijkant geen zonlicht naar binnen valt, terwijl bij reguliere zonneschermen dit wel het geval is.

Maatwerk, geheel naar wens

Er zijn verschillende modellen en soorten markiezen. Ten eerste kunt u kiezen uit aluminium of houten markiezen. Hoewel hout een sterk materiaal is en het een klassieke en sfeervolle uitstraling geeft, is het niet onaantastbaar. Aluminium daarentegen is een sterk materiaal dat bestand is tegen veel weersinvloeden. Beide materialen zijn leverbaar in diverse kleuren; de aluminium versie in RAL-kleuren, de houten versie in de kleur van uw zelf gekozen verf. Vervolgens kiest u het model: gaat u voor standaard, het klapmodel of het petmodel? En hoe komt uw doek er uit te zien? Het zijn allerlei keuzes die gemaakt moeten worden, om uiteindelijk tot het perfecte ontwerp te komen.

Markiezen door Terlouw Interieur

Markiezen moeten (voor een deel) op maat gemaakt worden. Daarom komen we graag bij u langs voor een gesprek en voor het opmeten. Vervolgens maken we een ontwerp en gaan we aan de slag met het uitzetten van de productie bij onze partner en de montage. Zo kunt u binnen de kortste keren genieten van uw perfecte zonwering, geheel naar wens!

Markiezen