Plisségordijnen

Binnenzonwering

Tijdloos en klassiek

Tijdloos, stijlvol en toch ook praktisch: plisségordijnen zijn mateloos populair en dat is zeker niet voor niets. De harmonicavormige stof past in ieder interieur en de mooie lichtinval zal nooit vervelen. Doordat plisségordijnen in veel verschillende kleuren, afmetingen, soorten en maten te verkrijgen zijn, zit uw perfecte gordijn er altijd tussen in ons uitgebreide assortiment. Ook voor het opmeten en plaatsen ervan bent u bij Terlouw Interieur aan het adres. Kortom: hier komen kwaliteit, functionaliteit en service bij elkaar.

Scala aan mogelijkheden

Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten wat betreft kleur, print en stof. U kunt kiezen voor een effen kleur in een dunne, geweven stof om zo de lichtinval te maximaliseren. Wilt u meer privacy? Kies dan voor een dikkere stof met structuur in een donkere kleur. Uiteraard hangt de perfecte kleur en stof af van wat u al in uw interieur heeft staan en wat uw wensen zijn. Over de geschiktheid van uw ramen hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken: plisségordijnen zijn geschikt voor vrijwel alle raamsoorten en kunnen op maat gemaakt worden.

Plisségordijnen van Terlouw Interieur

Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw perfecte plisségordijnen. Ook zorgen we er graag voor dat de gordijnen zo nauwkeurig mogelijk worden gemaakt en geplaatst. Daarom zorgen wij, naast de productie van uw perfecte gordijnen, ook voor het inmeten en het plaatsen van uw gordijnen. Zo nemen wij alles van u uit handen en krijgt u gegarandeerd een prachtig eindresultaat.