Duo Rolgordijnen

Binnenzonwering

Strak visueel effect

Houdt u van strak en modern? En bent u niet vies van strepen en opvallende visuele effecten? Dan zijn duo rolgordijnen het soort zonwering waar u naar op zoek bent. Deze gordijnen zijn niet alleen erg praktisch, maar hebben ook nog eens een stijlvolle uitstraling. Duo rolgordijnen zijn dan ook een echte eyecatcher in uw interieur.

Hoe werken duo rolgordijnen?

Duo rolgordijnen maken het mogelijk om nauwkeurig met uw lichtinval te spelen. De gordijnen bestaan uit twee stoflagen met daarop horizontale banen stof. De ene stof is lichtdoorlatend, de andere stof juist niet. Door te spelen met deze banen kunt u de perfecte lichtinval creëren. Wilt u de kamer volledig donker maken? Dan gebruikt u het koord zo dat alleen de donkere banen zichtbaar zijn (en er dus geen afwisseling is met een lichtdoorlatende baan). Hetzelfde doet u als u meer lichtinval wilt. Wilt u een beetje lichtinval, maar ook nog genoeg privacy? Dan kunt u de donkere banen met de lichtdoorlatende banen afwisselen.

Ook rolgordijnen laten plaatsen?

Wij bij Terlouw Interieur zorgen er graag voor dat dit met de grootste zorg gebeurt. Nadat u uw perfecte duo rolgordijn uit ons assortiment heeft gekozen, gaan wij het product inmeten en monteren. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van een gordijn van kwaliteit.