Rolhorren

Horren

EEN SLANK GEHEEL

Onze zomers worden steeds langer en warmer. Daardoor kan het voorkomen dat het binnenshuis erg warm wordt. Het is dan extra lekker om ’s avonds en zelfs ’s nachts het huis door te laten luchten. Een nadeel van de zwoele zomeravonden is echter dat er ook veel insecten actief zijn. Om ervoor te zorgen dat uw woning frisse lucht krijgt én de insecten buiten blijven, kunt u rolhorren laten maken en installeren.

Diverse soorten

Rolhorren zijn niet alleen functioneel, ze voegen ook wat toe aan de uitstraling van uw woning. Daarom zijn er diverse soorten horren mogelijk in verschillende kleuren en maten. Wat alle horren gemeen hebben, is dat ze tot één geheel worden gemaakt met de kozijnen. Zo kunnen de beestjes niet alsnog langs de hor glippen. Omdat de hor in een dunne cassette wordt opgerold, is dit een handige oplossing voor wie ’s winters niet de moeite wil nemen om het geheel op te bergen.

Laat uw rolhorren plaatsen door Terlouw Interieur

Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan horren. Om ervoor te zorgen dat alles perfect past, komen we graag bij u langs om alles nauwkeurig op te meten. Vervolgens zorgen we ook voor de montage, zodat u weet dat alles goed en stevig vast zit en de hor lekker lang mee kan.