Geweven hout

Binnenzonwering

Natuurlijke lichtinval

Bent u fan van Scandinavische en Japanse interieurtrends en heeft u uw woning met deze stijl in gedachten ingericht? Maak het plaatje helemaal af met binnenzonwering van geweven hout. Door het natuurlijke materiaal en de prachtige lichtinval die dit type zonwering creëert, zorgt het voor een gemoedelijke en knusse sfeer in huis. Daarnaast wordt deze zonwering vervaardigd uit duurzame houtsoorten als bamboe. Een lange levensduur en optimaal woongenot gegarandeerd!

Diverse uitvoeringen en kleuren

Niet ieder interieur is hetzelfde en de ene kleur is de andere niet. Dat weten wij bij Terlouw Interieur maar al te goed. Daarom bestaat ons assortiment uit verschillende uitvoeringen, welke ook weer in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor de transparante ‘thin sticks’ uitvoering voor maximale lichtinval? Of voor de ‘flat sticks’, met dikkere stof en dus meer privacy? En gaat u voor een natuurlijke houtkleur of toch liever voor modern zwart? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Geweven hout als binnenzonwering?

Heeft u een keuze gemaakt? Dan komen wij bij u langs om de binnenzonwering in te meten, zodat alles perfect gaat passen. Nadat de zonwering op maat gemaakt is, komen wij deze bij u plaatsen. Zo weet u zeker dat de zonwering op de juiste manier is opgemeten en geplaatst. Kwaliteit, service en nauwkeurigheid staan bij ons namelijk altijd voorop!

Vouwgordijnen