Rolgordijnen

Binnenzonwering

Altijd goed

Rolgordijnen zijn al jarenlang een van de meest populaire soorten binnenzonwering. Ze zijn namelijk niet alleen ontzettend makkelijk om te bedienen, ze zijn ook veelzijdig en passen in vrijwel ieder interieur. De simpliciteit van het design past namelijk goed in zowel moderne als landelijke inrichtingen. Wilt u deze simpliciteit uitbalanceren met een gewaagdere stof, zoals een mooie print? Ook dat is mogelijk. Terlouw Interieur laat namelijk alle rolgordijnen voor u op maat maken!

Talloze opties

Rolgordijnen hebben veel voordelige eigenschappen waardoor ze zo populair zijn geworden Ze zijn geschikt voor de meeste soorten ramen, zoals standaard ramen, dakramen, deuren en draaikiepramen. De stoffen kunnen transparant, semi-transparant of verduisterend zijn, waardoor u altijd het gewenste lichteffect en de gewenste mate van privacy krijgt. Ook kunt u kiezen uit verschillende stoffen met verschillende afwerkingen. Welke kleur en welke stof u ook kiest, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit en lang plezier van uw gordijnen.

Rolgordijnen van kwaliteit, op de millimeter nauwkeurig gemaakt en geplaatst

Heeft u uw perfecte rolgordijnen in gedachten? Kom dan eens langs bij Terlouw Interieur om uw wens tot uitvoering te zien komen. Nadat we uw ramen hebben opgemeten, zorgen we ervoor dat de gordijnen kwalitatief en met de hand worden gerealiseerd door onze productiepartner. Vervolgens zorgen we ook voor de montage. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst!

Rolgordijnen