Rolluiken

Binnenzonwering

Isolatietopper

De Nederlandse zomers worden steeds warmer en de energiekosten steeds hoger. Daarom gaan steeds meer mensen op zoek naar een andere manier voor het reguleren van hun binnenklimaat. Hiervoor zijn rolluiken uiterst geschikt. Naast dat rolluiken de warmte binnen houden en de kou buiten – en in de zomer juist andersom – zijn ze ook inbraakvertragend en geluidwerend. Kortom: deze luiken bieden veel voordelen voor een relatief lage prijs.

Verschillende opties

Sommige ramen zijn net iets breder of hoger dan andere ramen. Daarom zijn er verschillende maten rolluiken beschikbaar in het assortiment van Terlouw Interieur. Ook zijn de luiken verkrijgbaar in diverse kleuren en met of zonder motor. Kortom: er zijn genoeg opties om uw luiken helemaal naar wens samen te stellen. Het oog en onze gemakzucht willen immers ook wat.

Moderne rolluiken laten monteren door Terlouw Interieur

Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod aan rolluiken in diverse afmetingen, kleuren en aandrijvingen, maar ook voor andere services. Zo komen we, indien gewenst, uw ramen bij u opmeten. Zo weet u zeker dat u de juiste maat bestelt. Vervolgens staan we ook voor u klaar bij het monteren van de luiken. Kwaliteit, nauwkeurigheid staan hierbij voorop.

Rolluiken