Screens

Binnenzonwering

Wind- en warmtebestendig

Bent u op zoek naar kwalitatieve en stijlvolle zonwering? Screens zijn een hoogwaardige oplossing voor het binnenvallende licht en een gebrek aan privacy ’s avonds. Door de luxe behuizing en de strakke stof hebben onze screens een moderne uitstraling die perfect past bij iedere woning. Ook is een screen een goede oplossing voor woningen op hoogte, waar de wind wat harder waait. Screens zijn namelijk goed bestand tegen de wind. Kortom: de goede kwaliteiten van een screen maken het tot een populaire vorm van buitenzonwering.

Diverse screendoeken en -kasten

Om ervoor te zorgen dat de screens bij uw woning passen, zijn er diverse soorten verkrijgbaar. Zo kunt u niet alleen kiezen uit een van de kastkleuren die beschikbaar zijn, we kunnen ook diverse screendoeken leveren. Uw perfecte buitenzonwering is daarom nooit ver weg.

Uw screens laten plaatsen door Terlouw Interieur

Wij nemen alles op het gebied van buitenzonwering graag van u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen, is een keuze maken uit ons assortiment. Vervolgens komen wij bij u langs om uw ramen op te meten, zodat we zeker weten dat we de juiste maat installeren. Want ook dat is onderdeel van het takenpakket van Terlouw Interieur.

Screens