Lamellen

Binnenzonwering

Geheel naar wens

Heeft u hoge, grote ramen in uw woning? Hoewel dit vaak een prachtige uitstraling geeft aan uw huis, zorgt het ook voor veel lichtinval – ook wanneer u dit niet wilt, zoals ’s nachts – en een potentieel gebrek aan privacy. Voor dit soort ramen zijn lamellen erg geschikt. U kent deze soort binnenzonwering misschien wel van kantoren en klaslokalen, maar laat dit u zeker niet afschrikken. In ons assortiment vindt u diverse soorten stijlvolle lamellen, gemaakt van verschillende stoffen en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Diverse soorten

Lamellen kunnen geheel op maat gemaakt worden. Niet alleen qua maten, vormen en afmetingen, maar u heeft bijvoorbeeld ook de keuze uit diverse stoffen. Gaat u voor een strakke look met aluminium of kunststof? Of gaat u toch voor een landelijke en speelse stof? En welke kleur past het beste in uw interieur? U stelt uw lamellen zelf samen, afhankelijk van uw wensen, interieur en budget.

Op maat gemaakte lamellen van Terlouw Interieur

Wij zorgen er graag voor dat uw perfecte lamellen zo snel mogelijk bij u thuis hangen. Daarom komen wij bij u langs om alles precies op te meten. Vervolgens laten wij de lamellen in de juiste vormen, maten, stoffen en kleuren produceren. Wanneer dat gedaan is, komen wij de lamellen netjes monteren. Kortom: we nemen het gehele proces graag van u uit handen.

Lamellen