Terrasschermen

Buitenzonwering

Optimaal genieten

Houdt u er ook zo van om lekker op uw terras te genieten van de zon? En vindt u het soms net iets te warm om dat de hele dag door te blijven doen? Een oplossing hiervoor is het installeren van terrasschermen. Dit zijn overkappingen die door middel van een elektrische bediening of met de hand kunnen worden uitgedraaid voor extra schaduw. Wilt u weer optimaal zon pakken? Dan draait u het terrasscherm zo weer in. Gemakkelijk en snel!

Moderne schermen, geheel naar wens

Uw terras is een plek waar u tot rust komt. Het is dan ook belangrijk dat het terrasscherm helemaal bij uw wensen, tuin en budget past. Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment en een scala aan mogelijkheden. Wij werken met een aantal standaard steunen en kasten, maar het doek zelf is een kwestie van smaak. Daarom kunt u zelf het design van het doek kiezen. Wij zorgen vervolgens voor de rest.

Terrasschermen van A tot Z bij Terlouw Interieur

Als experts op het gebied van buitenzonwering is ook uw terrasscherm ons niet te gek. Wij komen graag bij u langs om alles nauwkeurig op te meten en om u te adviseren over uw keuze. Vervolgens gaan we aan de slag met het uitzetten van de productie bij onze partner en de installatie van uw terrasschermen. Genieten maar!

Terrasscherm