Inzethorren

Horren

Klik en klaar

Wilt u een hor voor uw draai-kiepraam laten plaatsen? In dat geval zijn inzethorren waar u naar op zoek bent. Deze horren zijn verkrijgbaar in diverse varianten en kleuren. Ook zijn ze geschikt voor zowel houten als aluminium of kunststof kozijnen. Kortom: inzethorren zijn voor veel ramen een goede oplossing tegen insecten tijdens warme zomeravonden.

Hoe werkt zo’n hor?

Het handige aan een inzethor is dat deze gemakkelijk zelf kan plaatsen wanneer u dat zelf wenst. Inzethorren zijn voornamelijk geschikt voor draai-kiepramen, omdat deze ramen naar binnen toe geopend worden. Gaat u het raam sluiten? Dan kunt u de hor laten zitten of eruit halen, net wat u zelf wil. Dat is het gemak van inzethorren!

Laat uw inzethorren plaatsen door Terlouw Interieur

Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor uw inzethor op maat. Bij een inzethor is het immers van groot belang dat de hor stevig vast zit en niet spontaan uit het systeem kan vallen. Daarom komen we eerst bij u langs om alles precies in te meten. We laten de hor vervolgens produceren en zorgen ervoor dat u de hor zelf gemakkelijk en snel voor het raam kan plaatsen wanneer u dat wenst. Zo bent u ervan verzekerd dat de boel goed en stevig vast zit.

Zonwering