Duette® gordijnen

Binnenzonwering

Mooi en energiebesparend

Bent u op zoek naar klassieke gordijnen met een moderne twist? Dan zijn de Duette® gordijnen wellicht waar u naar op zoek bent. Waar reguliere plisségordijnen uit een enkele laag stof bestaan, bestaan Duette® gordijnen uit twee lagen. Deze twee lagen zijn met elkaar verbonden. Dit zorgt niet alleen voor een mooie look, maar het is ook nog eens ontzettend praktisch. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van deze gordijnen en de populariteit is dan ook groot.

Voordelen van Duette® gordijnen

Door de dubbele laag stof zijn de koorden minder zichtbaar, waardoor het geheel een strakke look krijgt zonder in te leveren op functionaliteit. Daarnaast zijn de gordijnen in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, waaronder transparant, semi-transparant en verduisterend. U kunt er zelfs voor kiezen om een transparante en een verduisterende stof in één gordijn samen te voegen, waardoor de ruimte ’s nachts goed donker blijft en u overdag genoeg privacy heeft. De dubbele stof heeft ook een isolerende werking, waardoor in de winter minder warmte verloren gaat en in de zomer minder warmte naar binnen komt.

Ook een dubbel plisségordijn laten installeren?

De Duette® gordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen worden gebruikt voor diverse ramen, zoals standaard ramen, ramen met ronde of meerdere hoeken, draaikiepramen, deuren en serres. De specialisten van Terlouw Interieur komen graag uw ramen opmeten en het uiteindelijke product installeren, zodat uw gordijnen perfect bij uw ramen passen.