Uitvalschermen

Buitenzonwering

Onverstoord uitzicht

Als u op zoek bent naar sfeervolle en toch functionele buitenzonwering, zijn uitvalschermen wellicht waar u naar op zoek bent. Dit type zonwering is door de scherpere hoek minder geschikt als terrasoverkapping, maar doet goed zijn werk bij alle ramen waar u niet direct onder gaat zitten. Denk bijvoorbeeld aan de ramen op uw bovenverdieping. Het voordeel van de scherpe hoek is echter wel dat het zeer effectief is in het buitenhouden van de zon en de bijbehorende warmte, zonder dat uw zicht vanuit het raam compleet verloren raakt.

Diverse designs

Het oog wil ook wat. Daarom zijn er op aanvraag diverse designs mogelijk voor het doek van het uitvalscherm. Rolt u het scherm weer in, nadat de zon verdwenen is? Ook dan is het belangrijk dat het scherm geen doorn in het oog is. De cassettes waarin de doeken worden opgerold hebben  een modern ontwerp en zijn ontzettend dun. Hierdoor valt de cassette minder goed op, zodat de eenheid en stijl van het exterieur van uw woning niet wordt verstoord.

Montage door Terlouw Interieur

Bij Terlouw Interieur willen we dat u optimaal geniet van uw uitvalschermen. Daarom doen we er alles aan om het u naar wens te maken. Het enige wat u hoeft te doen is keuzes maken wat betreft het design. Van opmeten tot levering en montage: wij doen de rest.

Uitvalscherm