Plissé hordeuren

Horren

Luxueuze uitstraling

Een hordeur is praktisch. Zo kunt u in de zomer uw woning lekker door laten luchten nadat de zon onder is gegaan, zónder dat er allerlei insecten binnen komen. Maar naast dat een hordeur erg functioneel is, is het ook onderdeel van de uitstraling van uw woning. Plissé hordeuren spelen helemaal in op de wens om ook de hordeur een waardig onderdeel te maken van uw interieur. Geen wonder dus dat deze deuren steeds populairder worden.

Wat is een plissé hordeur?

Een reguliere hordeur bestaat vaak uit gaas. Wanneer de deur wordt geopend, rolt het gaas op in een cassette. Bij plissé deuren gaat dit anders. Bij het openen van een plissé deur vouwt de stof zich op als een soort harmonica. Hierdoor ontstaat er een patroon in de stof, ook wanneer de deur dicht zit en alle stof zichtbaar is. Plissé deuren staan bekend om deze luxueuze en strakke uitstraling. Gaat u de hordeur in de winter niet gebruiken? Dan kunt u de deur uitnemen en opbergen zonder veel gedoe. Ook wordt er gebruik gemaakt van een geleidingsstrip van enkele millimeters hoog, waardoor de deur geen belemmering vormt voor rolstoelgebruikers.

Laat uw plissé hordeuren plaatsen door Terlouw Interieur

Omdat een plissé hordeur naast een functioneel doel ook een decoratief doel heeft, beschikken we over diverse soorten deuren in ons assortiment. Zo zit de perfecte kleur er altijd voor u bij! Nadat u uw keuze hebt gemaakt, zorgen wij ervoor dat de deur precies op maat wordt gemonteerd. Geniet van deze nieuwe eyecatcher in uw woning!