Vouwgordijnen

Binnenzonwering

Blikkenvangers

Als u op zoek bent naar een echte eyecatcher in uw woning, dan zijn vouwgordijnen de oplossing. Dit type gordijn zorgt ervoor dat uw interieur knusser en warmer oogt. Deze sfeervolle toevoeging aan uw inrichting is dan ook mateloos populair onder liefhebbers van een landelijke woonstijl.

Handgemaakt en op maat

Vouwgordijnen worden met de hand op maat voor u gemaakt door onze productiepartner. Daarom passen de vouwgordijnen van Terlouw Interieur altijd in uw interieur. U bepaalt immers zelf welke stof, welke kleur en welke afmetingen worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte effen kleur om de lichtdoorlaatbaarheid te maximaliseren. Maar u kunt ook kiezen voor een donkere stof met structuur om extra dimensie aan uw inrichting toe te voegen. Zeker voor woningen met hoge ramen is dit type raamdecoratie zeer populair, maar ook draaikiepramen en deuren zijn geschikt.

Laat uw vouwgordijnen plaatsen door Terlouw Interieur

Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan stoffen, kleuren en afwerkingen voor uw perfecte vouwgordijnen. Na het ontwerp zorgen wij ervoor dat de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig zijn en de gordijnen op professionele wijze worden gemonteerd. Zo kunt u lang genieten van uw droomgordijnen.

Vouwgordijnen