Houten jaloezieën

Binnenzonwering

Praktisch en stijlvol

Praktisch en toch ontzettend stijlvol: dat is hoe houten jaloezieën vaak omschreven worden. Als specialist op het gebied van dit type binnenzonwering kunnen we dit alleen maar beamen. De lamellen zorgen voor een prachtige lichtinval en geven een warme en knusse uitstraling aan uw woning. Daarnaast zijn ze in allerlei verschillende uitvoeringen te verkrijgen, waardoor deze jaloezieën vrijwel in ieder interieur een plekje kunnen vinden.

Op maat gemaakt

Geen interieur is hetzelfde. Daarom worden alle jaloezieën uit ons assortiment op maat gemaakt. Afhankelijk van uw raam zelf, maar ook uw eigen wensen, kunnen we spelen met de afmetingen en de lamelbreedtes om zo uw ideale binnenzonwering te creëren. Daarnaast zijn de houten jaloezieën te verkrijgen in tal van verschillende kleuren, waardoor de perfecte kleur voor uw interieur er altijd tussen zal zitten. De kleur is ook houdbaar, want de uv-bestendige lak zorgt ervoor dat het hout niet zal verkleuren door de zon.

Ook houten jaloezieën laten plaatsen?  

Weet u wat u wilt? Kom dan eens langs bij Terlouw Interieur en bekijk ons assortiment. Wanneer u een keuze gemaakt heeft, komen wij bij u langs om het product in te meten. Vervolgens laten we uw shutters produceren door onze partner en zorgen wij ervoor dat uw houten jaloezieën zo snel en nauwkeurig mogelijk geplaatst worden. Zo kunt u jarenlang optimaal genieten van uw zonwering.