Sheerlight

Binnenzonwering

Isolerend én decoratief

Een sheerlight is een type binnenzonwering dat de laatste jaren erg aan populariteit wint. Het is namelijk niet alleen ter decoratie, sheerlights hebben ook nog eens een aantal functionele voordelen. Omdat er sheerlights zijn in veel verschillende kleuren en maten, is er in ieder interieur wel plek voor dit type zonwering. Benieuwd naar welke kleur het beste bij uw interieur past? In het assortiment van Terlouw Interieur zit er altijd wel een mooie kleur voor u bij.

Hoe werkt het?

Sheerlights bestaan uit twee lagen transparante stof met daartussen horizontale banen van een donkerdere soort stof. Hierdoor krijgt de zonwering een luxe, bijna shutter-achtige uitstraling. Doordat het bestaat uit meerdere lagen stof heeft het een geluiddempende en zelfs isolerende werking. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende soorten stoffen in verschillende kleuren. Vrijwel elke combinatie is mogelijk. Daarom past sheerlight in vrijwel ieder interieur.

Sheerlights professioneel laten monteren?

Wanneer u investeert in prachtige sheerlights, wilt u er natuurlijk wel zo lang mogelijk van genieten. Om ervoor te zorgen dat uw sheerlights correct worden ingemeten en gemonteerd, is het verstandig om dit te laten doen door een professional. Hiervoor bent u bij Terlouw Interieur natuurlijk ook aan het juiste adres.

Jaloezieën