Paneelgordijnen

Binnenzonwering

Voor ramen en scheidingswanden

Heeft uw woning hoge, brede ramen? Hoewel deze ramen uw huis een zeer luxe uitstraling geven, is het in de praktijk soms lastig om de hoeveelheid lichtinval en privacy naar wens te reguleren. Ook zijn niet alle soorten binnenzonwering geschikt voor ramen van deze proporties. De oplossing: paneelgordijnen. Dit type gordijn zorgt ervoor dat u de lichtinval én mate van privacy gemakkelijk kunt reguleren, zonder dat u hoeft in te leveren op de uitstraling die uw hoge ramen aan uw interieur toevoegen.

Hoe werken paneelgordijnen?

Paneelgordijnen werken anders dan bijvoorbeeld rolgordijnen en shutters, waar men vaak een koord gebruikt om de lichtinval te reguleren. Paneelgordijnen daarentegen zijn altijd ‘uitgerold’: in plaats van dat u de gordijnen omhoog rolt voor meer lichtinval, schuift u de panelen opzij. Dit gebeurt door middel van een rails die bovenaan het raam wordt geïnstalleerd. Door deze werking zijn paneelgordijnen ook te gebruiken als een scheidingswand in uw ruimte. Multifunctioneel dus!

Alles is mogelijk

Paneelgordijnen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heeft u de keuze uit verschillende stoffen in tal van verschillende kleuren. Combineren is mogelijk, dus de kans is groot dat de paneelgordijnen van uw dromen in ons uitgebreide assortiment te vinden zijn! Uiteraard bent u bij Terlouw Interieur ook aan het juiste adres voor het inmeten en monteren van uw gordijnen.

Paneelgordijnen