Shutters

Binnenzonwering

VOOR IEDER INTERIEUR

Of u nu een landelijk interieur heeft of juist modern: shutters zijn altijd een prachtige toevoeging aan uw woning. De warme uitstraling van het hout maakt de ruimte direct sfeervol en zorgt daarnaast ook voor de nodige privacy. Zo zijn shutters niet alleen esthetisch gezien een aanwinst, maar ook op functioneel gebied. Het is dan ook niet gek dat deze vorm van binnenzonwering ontzettend populair is.

UW MOGELIJKHEDEN

De shutters uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en uitvoeringen, altijd op maat gemaakt voor uw ramen. Hierdoor is het mogelijk om voor vrijwel ieder type raam, zoals een draaikiepraam, serreraam of een raam met ronde of meerdere hoeken, passende shutters te laten maken. De kleur van de shutters wordt beschermd door een uv-bestendige lak, waardoor u lang kunt genieten van deze binnenzonwering.

SHUTTERS AANSCHAFFEN EN LATEN PLAATSEN

Wilt u shutters aanschaffen? Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan diverse shutters. Wanneer u uw type heeft gekozen, komen we graag bij u langs om het product nauwkeurig in te meten. Vervolgens laten we uw product op maat produceren, waarna we weer bij u langskomen voor de installatie. Zo weet u zeker dat het eindproduct perfect bij uw raam past.

Shutters