Aluminium jaloezieën

Binnenzonwering

Strak en modern

Houdt u van modern en strak en is uw interieur ook gevormd naar deze stijl? Dan zullen aluminium jaloezieën het plaatje helemaal compleet maken. Dit type binnenzonwering is namelijk niet alleen ontzettend praktisch, maar ook nog eens een eyecatcher in uw woning. Het maakt hierbij niet uit welk raamtype u heeft, want wij laten uw aluminium jaloezieën altijd speciaal op maat maken. Kwaliteit, service en nauwkeurigheid gaan hierbij hand in hand. Zo garanderen wij dat u altijd 100% tevreden bent met het eindresultaat!

De mogelijkheden

Aluminium jaloezieën zijn er in verschillende soorten, afmetingen en kleuren. Hierdoor kunt u uw perfecte binnenzonwering samenstellen die helemaal bij uw wensen past. Zo kunt u kiezen voor een brede afmeting voor een ruimtelijk effect, maar kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor meerdere sets met een smalle afmeting voor een shutter-effect. Het maakt hierbij niet uit of uw ramen standaard zijn of bijvoorbeeld een schuine zijde of ronde hoeken hebben. Ook voor deuren en draaikiepramen, dakramen en deuren zijn deze jaloezieën geschikt.

Aluminium jaloezieën bij Terlouw Interieur

Wilt u graag aluminium jaloezieën op maat laten maken en laten plaatsen? Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres. Nadat u een keuze hebt gemaakt qua afmetingen en kleur, komen wij langs om alles exact in te meten. Daarna worden de jaloezieën op maat voor u gemaakt en komen wij deze zo snel en nauwkeurig mogelijk bij u plaatsen. Zo kunt u optimaal genieten van privacy én een esthetische toevoeging aan uw interieur!