Zonnescherm Papendrecht

Zonnescherm Papendrecht

Heeft u last van de zon binnen? En wilt u buiten in de schaduw kunnen zitten tijdens een warme dag? Dan is een zonnescherm in Papendrecht de ideale oplossing. Een zonnescherm zorgt ervoor dat de zon binnen word weggehouden, waardoor het binnen een aangename tempratuur blijft en u niet in de zon hoeft te kijken. Tegelijkertijd kunt u een zonnescherm ook gebruiken om schaduw te creëren en buiten te gaan zitten tijdens een warme dag. De temperatuur op uw terras zal een stuk aangenamer zijn! Kortom uw woning blijft koelen en u zit ’s avonds lekker langer buiten!

Wat bieden wij?

Zonneschermen zijn een zeer doeltreffend product in de bescherming tegen schadelijke ultraviolette straling op uw terras. Gemiddeld word tussen de 90- en 99% van de Uv-straling geblokkeerd. Dit is ideaal  gezien de warme zomers die er nog aankomen. Onze zonneschermen in Papendrecht worden volledig op maat gemaakt, we komen bij u  langs om alles op te meten en ook het plaatsen voeren wij uit. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is de keuze van de kleur of soort van uw zonnescherm, maar ook daar adviseren wij u graag in!

Zonnescherm in Papendrecht bij Terlouw Interieur & Montage

Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor het op maat laten maken van zonwering, inmeten en monteren van horren en het plaatsen van binnen- en buitenzonwering. Kwaliteit, service en nauwkeurigheid staan hierbij altijd voorop.

Dus bent u op zoek naar bedrijf voor een zonnescherm in Papendrecht neem dan snel contact met ons op. Dat kan via e-mailadres INFO@TERLOUWINTERIEUR.NL, telefoonnummer 06 – 217 082 55 of via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen op onze vestiging aan de Noordeinde 144 in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan diensten die wij leveren op het gebied van zonwering. Wij hopen u snel te mogen helpen!

Zonnescherm

ONZE PROJECTEN

  • Onze projecten
  • Binnenzonwering
  • Buitenzonwering

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).