Vouwgordijnen Hardinxveld-Giessendam

Vouwgordijnen Hardinxveld-Giessendam

Vouwgordijnen in Hardinxveld-Giessendam worden tegenwoordig overal in het huis gebruikt. Eén voordeel van deze gordijnen is dat ze erg sfeervol zijn en ook nog eens functioneel. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een transparante stof te gebruiken voor de gordijnen. Zo zal er altijd een klein beetje licht door het gordijn schijnen. Dit heeft als voordeel dat u in de zomer de zon kunt weren zonder dat u uw hele kamer verduisterd. Daarnaast kunt een ’s avonds een lichtje laten branden wanneer u van huis bent. Dit lichtje zal vanuit buiten ook te zien zijn. Hierdoor zullen inbrekers minder snel een kans wagen bij uw woning omdat ze denken dat er nog iemand in het huis is.

Verduisterende gordijnen

Heeft u toch liever een duistere kamer? Dan kunnen verduisterende vouwgordijnen in Hardinxveld-Giessendam een uitkomst bieden. Zo kunt een bijvoorbeeld een grote slaapkamer verduisteren, zodat u ’s ochtends niet ontwaakt zult worden door inkomende zonnestralen in de ochtend. Het ophalen en naar beneden laten van deze gordijnen kan tegenwoordig om twee manieren. Zo kunt u een ‘ouderwets’ systeem hanteren waarmee u aan een touwtje moet trekken om het gordijn omhoog of omlaag te laten bewegen. U kunt er ook voor kiezen om het gordijn met een afstandsbediening te bedienen. Zo hoeft u niet uit bed te komen om wat licht in de kamer te laten.

Vouwgordijnen in Hardinxveld-Giessendam bij Terlouw Interieur & Montage

Terlouw interieur & Montage is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van interieur en zonwering biedt. Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor het op maat laten maken, inmeten en monteren van horren, en het plaatsen van binnen- en buitenzonwering. Kwaliteit, service en nauwkeurigheid staan hierbij altijd voorop.

Dus bent u op zoek naar een fijn bedrijf dat u gaat helpen met zonwering, neem dan snel contact met ons op. Dat kan via e-mailadres INFO@TERLOUWINTERIEUR.NL, telefoonnummer 06 – 217 082 55 of via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen op onze vestiging aan de Noordeinde 144 in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan vouwgordijnen en diensten in Hardinxveld-Giessendam die u verkoeling kunnen bieden in de zomer. Wij hopen u snel te mogen helpen!

Vouwgordijnen

ONZE PROJECTEN

  • Onze projecten
  • Binnenzonwering
  • Buitenzonwering

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).