Uitvalscherm Puttershoek

Uitvalscherm Puttershoek

Bent u opzoek naar sfeervolle en toch functionele buitenzonwering? Dan is een uitvalscherm in Puttershoek wellicht naar waar u op zoek bent! Dit type zonwering is door de scherpere hoek minder geschikt als terrasoverkapping, maar doet goed zijn werk bij alle ramen waar u niet direct onder gaat zitten. Denk bijvoorbeeld aan de ramen op uw bovenverdieping, of in uw voortuin. Het voordeel van de scherpere hoek is echter wel dat het zeer effectief is in het buitenhouden van zon en de bijbehorende warme. Zonder dat uw zicht vanuit het raam compleet verloren raakt, want niks is zo irritant als tv kijken met de zon in uw scherm.

Het oog wil ook wat!

Buiten dat uw misschien op zoek bent naar een functionele oplossing voor de zon, wilt het oog ook wat! Daarom bieden we bij Terlouw Interieur & Montage verschillende doeken voor uw uitvalscherm in Puttershoek en osmtreken. Rolt u het scherm weer in, nadat de zon verdwenen is? Ook dan is het belangrijk dat het scherm geen doorn in het oog is. De cassettes waarin de doeken opgerold zijn, hebben een modern ontwerp en zijn ontzettend dun. Hierdoor valt de cassette minder goed op, zodat de eenheid en stijl van het exterieur van uw woning niet wordt verstoord.

Uitvalscherm in Puttershoek bij Terlouw Interieur & Montage

Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor het op maat laten maken van zonwering, inmeten en monteren van horren en het plaatsen van binnen- en buitenzonwering. Kwaliteit, service en nauwkeurigheid staan hierbij altijd voorop.

Dus bent u op zoek naar een fijn bedrijf dat u gaat helpen met het juiste uitvalscherm in Puttershoek vinden, neem dan snel contact met ons op. Dat kan via e-mailadres INFO@TERLOUWINTERIEUR.NL, telefoonnummer 06 – 217 082 55 of via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen op onze vestiging aan de Noordeinde 144 in Hendrik-Ido-Ambacht. We hebben een uitgebreid aanbod aan diensten die wij leveren op het gebied van zonwering. Wij hopen u snel te mogen helpen!

Uitvalscherm

ONZE PROJECTEN

  • Onze projecten
  • Binnenzonwering
  • Buitenzonwering

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).