Screens Ridderkerk

Screens Ridderkerk

Tijdens televisie kijken een felle zon in u gezicht? Daar zit niemand op te wachten. Bij Terlouw Interieur & Montage bieden we daarom screens in Ridderkerk aan. Een screen zorgt ervoor dat het zonlicht wordt tegengehouden, terwijl u nog wel zicht naar buiten heeft. Door de kleine gaatjes in het doek wordt het zonlicht tegen gehouden, maar kunt u wel naar buiten kijken. Het is niet alleen prettig in uw woonkamer, u kunt ze overal in huis ophangen.De zonwering bestaat uit een zonwerend doek dat tot 85% van de zonnestralen tegenhoudt en 2 geleiders waarin het doek stevig vast gerist zit. Hierdoor staat het doek ook altijd strak gespannen en zijn de screens windbestendiger. Buiten zonwering houdt de screen ook zon warmte tegen, een ideale aanwinst voor in de zomer dus! Maar zeker niet alleen voor de zomer, want in de winter zorgen screens er ook voor dat de warmte beter binnen blijft.

Visuele toevoeging

Screens in  Ridderkerk zijn buiten dat ze heel functioneel zijn, ook nog is super strak en erg modern. Omdat de screen voor buiten in de vlakte op het raam wordt geplaatst, is dit de meest strakke zonwering op de markt. De screens weerhouden niet alleen de zon, het is ook een visuele toevoeging voor uw woning. Screens kunnen relatief onopvallend zijn, maar u kunt er ook voor kiezen om ze er wat meer uit te laten springen. Bent u nu benieuwd naar alle mogelijkheden die Terlouw Interieur & Montage bied neem dan zeker even contact met ons op, we spreken graag alle mogelijkheden met u door!

Screens in Ridderkerk bij Terlouw Interieur & Montage

Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor het op maat laten maken van zonwering, inmeten en monteren van horren en het plaatsen van binnen- en buitenzonwering. Kwaliteit, service en nauwkeurigheid staan hierbij altijd voorop.

Dus bent u op zoek naar een fijn bedrijf dat u gaat helpen met de juiste screens vinden in Ridderkerk en omstreken, neem dan snel contact met ons op. Dat kan via e-mailadres INFO@TERLOUWINTERIEUR.NL, telefoonnummer 06 – 217 082 55 of via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen op onze vestiging aan de Noordeinde 144 in Hendrik-Ido-Ambacht.  Wij hebben een uitgebreid aanbod aan diensten die wij leveren op het gebied van zonwering. Wij hopen u snel te mogen helpen!

Screens

ONZE PROJECTEN

  • Onze projecten
  • Binnenzonwering
  • Buitenzonwering

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).