Rolgordijnen Gorinchem

Rolgordijnen Gorinchem

Bent u opzoek naar nieuwe gordijnen? Dan zijn rolgordijnen een goede optie. Rolgordijnen zijn de meest voorkomende gordijnen binnen de meeste huizen. Ze zijn namelijk eenvoudig en vaak goedkoop. Tegenwoordig kan een rolgordijnen in verschillende soorten en maten geleverd worden, zo heeft u bijvoorbeeld de keuze tussen een licht doorlatende of verduisterende stof. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om automatische rolgordijnen in [pb-city] te laten plaatsen, deze gordijnen zijn te bedienen met een afstandsbediening. De klassieke mechaniek is natuurlijk ook nog steeds een optie, dit is goedkoper maar biedt niet het gemak van automatische gordijnen.

Kenmerken van rolgordijnen in Gorinchem en omstreken

Rolgordijnen in [pb-city] hebben een aantal kenmerkende elementen. Zoals de naam al verklapt zit het gordijn op gerold in een buis. Onderaan het gordijn zit een balkje wat gewicht aan het gordijn toevoegt, daardoor zal het gordijn niet enorm gaan wapperen als er een beetje wind tegenaan komt. U heeft daarnaast keuze uit vier soorten stof voor de gordijnen. Verduisterend, licht doorlatend, transparant of screen. Het verschil in stoffen zult u vooral merken aan de lichtdoorlatendheid. Terwijl screens het meeste zonlicht tegenhouden, zal een verduisterend gordijn helemaal geen licht door laten. Bent u nu benieuwd naar alle mogelijkheden, kom dan zeker even bij ons langs!

Gordijnen bij Terlouw Interieur & Montage

Terlouw interieur & Montage is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van interieur en zonwering biedt. Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor het op maat laten maken, inmeten en monteren van horren, en het plaatsen van binnen- en buitenzonwering. Kwaliteit, service en nauwkeurigheid staan hierbij altijd voorop.

Dus bent u op zoek naar een fijn bedrijf dat u gaat helpen met zonwering, neem dan snel contact met ons op. Dat kan via e-mailadres INFO@TERLOUWINTERIEUR.NL, telefoonnummer 06 – 217 082 55 of via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen op onze vestiging aan de Noordeinde 144 in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan rolgordijnen en diensten in Gorinchem die u verkoeling kunnen bieden in de zomer. Wij hopen u snel te mogen helpen!

Rolgordijnen

ONZE PROJECTEN

  • Onze projecten
  • Binnenzonwering
  • Buitenzonwering

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).