Rolgordijnen

Terlouw Interieur & Montage

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn de gordijnen die het meest gebruikt worden in vele huiskamers. Rolgordijnen zijn eenvoudig en vaak goedkoop. Een rolgordijn kan tegenwoordig in verschillende soorten en maten geleverd worden. Zo heeft u de keuze tussen een lichtdoorlatende of een verduisterende stof. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om automatische gordijnen te laten plaatsen. Deze gordijnen kunt u dan met uw smartphone of een afstandsbediening bedienen. De klassieke mechaniek is natuurlijk ook nog een optie. Deze optie is goedkoper maar biedt u natuurlijk niet het gemak van automatische rolgordijnen.

Kenmerken van rolgordijnen

Rolgordijnen hebben een aantal kenmerkende elementen. Zoals de naam al verklap zit het gordijn op een buis gerold. U kunt vervolgens ervoor kiezen om dit gordijn van de buis af te rollen of juist op te rollen. Onderaan het gordijn zit een balkje wat gewicht aan het gordijn toevoegt. Hierdoor zal het gordijn niet enorm gaat wapperen als er een beetje wind tegenaan komt.

U heeft daarnaast keuze uit vier soorten stof voor de gordijnen. Verduisterend, lichtdoorlatend, transparant of screen. Verduisterend laat totaal geen licht door. Lichtdoorlatend laat wel een beetje licht door maar er valt niet te zien wat er aan de andere kant van het gordijn gebeurt. Transparant is te gebruiken wanneer u wel door het gordijn heen wilt kijken, maar het liefst de felle zon buiten houdt. Screen zorgen ervoor dat het meeste zonlicht tegengehouden wordt.

Gordijnen bij Terlouw Interieur & Montage

Terlouw interieur & Montage is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van interieur en zonwering. Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor het op maat laten maken, inmeten en monteren van horren, binnen- en buitenzonwering. Kwaliteit, service en nauwkeurigheid staan hierbij altijd voorop.

Dus bent u op zoek naar een fijn bedrijf dat u gaat helpen met zonwering, neem dan snel contact met ons op. Dat kan via e-mailadres INFO@TERLOUWINTERIEUR.NL, telefoonnummer 06 – 217 082 55 of via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen op onze vestiging aan de Noordeinde 144 in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan rolgordijnen en diensten die u verkoeling kunnen bieden in de zomer. Wij hopen u snel te mogen helpen!

Rolgordijnen

ONZE PROJECTEN

  • Onze projecten
  • Binnenzonwering
  • Buitenzonwering

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).