Plisségordijnen Drechtsteden

Plisségordijnen Drechtsteden

Er zijn vandaag de dag verschillende soorten raamdecoratie en zonnewering. Plisségordijnen in Drechtsteden zijn waarschijnlijk de meest onbekende gordijnen die te krijgen zijn. Toch heeft u ze vast wel eens gezien. Veel vouwlijnen en een mooie honingraat verraden vaak dat het om deze gordijnen gaat. Een voordeel van dit type gordijn is dat het een raamdecoratie en zonwering in één is. In de zomer kunt u deze gordijnen dus gebruiken om de zon en hitte buiten te houden, terwijl ze in de winter uw huis ook beter kunnen isoleren. Hierdoor wordt uw huis aangenamer om in te wonen zonder veel moeite te doen.

Verschillende soorten gordijnen

Er is vaak keuze tussen twee type plisségordijnen in Drechtsteden en omstreken. Namelijk lichtdoorlatend of verduisterend. Het verschil tussen de twee zit natuurlijk al een beetje in de naam. Verduisterende gordijnen laten helemaal geen licht door en lichtdoorlatend wel een beetje. Lichtdoorlatend wordt vaak gebruikt in woonkamers. Het zal dus nooit pikdonker worden in een huiskamer. Verduisterend kan dan weer een uitkomst bieden in een slaapkamer. Door verduisterende gordijnen op te hangen, zal men niet gewekt worden door de zonnestralen die naar binnen schijnen in een slaapkamer.

Plisségordijnen in Drechtsteden bij Terlouw Interieur & Montage

Terlouw Interieur & Montage is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van interieur en zonwering biedt. Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor het op maat laten maken, inmeten en monteren van horren, en het plaatsen van binnen- en buitenzonwering. Kwaliteit, service en nauwkeurigheid staan hierbij altijd voorop.

Dus bent u op zoek naar een fijn bedrijf dat u gaat helpen met zonwering, neem dan snel contact met ons op. Dat kan via e-mailadres INFO@TERLOUWINTERIEUR.NL, telefoonnummer 06 – 217 082 55 of via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen op onze vestiging aan de Noordeinde 144 in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan plisségordijnen en diensten in Ridderkerk die u verkoeling kunnen bieden in de zomer. Wij hopen u snel te mogen helpen!

Plisségordijnen

ONZE PROJECTEN

  • Onze projecten
  • Binnenzonwering
  • Buitenzonwering

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).