Plissé deur Papendrecht

Plissé deur Papendrecht

Lek gestoken worden door muggen in de zomer? Daar word niemand blij van! Een hordeur is daar de oplossing voor. Zo kunt u in de zomer uw woning lekker door laten luchten nadat de zon is onder gegaan, zonder dat er allerlei insecten binnen komen. Maar naast dat een hordeur erg functioneel is, is het ook onderdeel van de uitstraling van uw woning. De plissé deur in Papendrecht speelt helemaal in op de wens om ook de hordeur een waardig onderdeel te maken van uw interieur. Geen wonder dus dat deze deuren steeds populairder worden.

Wat is een Plissé hordeur?

Een reguliere hordeur bestaat vaak uit gaas. Wanneer de deur wordt geopend, rolt het gaas op in een cassette. Bij plissé deuren gaat dit anders. Bij het openen van een plissé deur vouwt de stof zich op als een soort harmonica. Hierdoor ontstaat er een patroon in de stof, ook wanneer de deur dicht zit en alle stof zichtbaar is. Plissé deuren staan bekend om de luxueuze en strakke uitstraling. Gaat u de deur in de winter niet gebruiken? Dan kunt u de deur uitnemen en opbergen zonder veel gedoe. Ook wordt er gebruik gemaakt van een geleidingsstrip van enkele millimeters hoog, waardoor de deur geen belemmering vormt voor rolstoelgebruikers. Bij Terlouw Interieur & Montage beschikken we over diverse soorten voor uw plissé deur in Papendrecht en omstreken, kom dus zeker een keer langs om te kijken naar ons aanbod!

Plissé deur in Papendrecht bij Terlouw Interieur & Montage

Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor uw plissé deur. Kwaliteit, service en nauwkeurigheid staan hierbij altijd voorop.

Dus bent u op zoek naar een fijn bedrijf dat u gaat helpen met de juiste plissé deur vinden in Papendrecht en omstreken, neem dan snel contact met ons op. Dat kan via e-mailadres INFO@TERLOUWINTERIEUR.NL, telefoonnummer 06 – 217 082 55 of via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen op onze vestiging aan de Noordeinde 144 in Hendrik-Ido-Ambacht. We hebben een uitgebreid aanbod aan diensten die wij leveren op het gebied van zonwering. Wij hopen u snel te mogen helpen!

Plissé deur

ONZE PROJECTEN

  • Onze projecten
  • Binnenzonwering
  • Buitenzonwering

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).