Markiezen Dordrecht

Markiezen Dordrecht

Heeft u een landelijke woning of houdt u van sfeervolle, klassieke raambekleding? Markiezen zijn de ambachtelijke vorm van buitenzonwering en zijn nog steeds mateloos populair. Ze zijn niet alleen functioneel, ze geven ook een prachtige uitstraling aan het exterieur van uw woning. De koepelvormige zonwering zorgt er voor dat er ook vanaf de zijkant geen zonlicht naar binnen valt, terwijl bij reguliere zonneschermen dit wel het geval is. Woont u in Dordrecht en omstreken helpen wij uw graag met alle zaken rondom markiezen.

Maatwerk, geheel naar wens

Bij markiezen snappen wij dat het erg belangrijk is wat voor uitstraling ze geven, ze voegen immers iet toe aan het exterieur. Er zijn verschillende modellen en soorten markiezen in Dordrecht . Ten eerste kunt u kiezen uit aluminium of houten markiezen. Hoewel hout een sterk materiaal is en het een klassieke en sfeervolle uitstraling geeft, is het niet onaantastbaar. Aluminium daarentegen is een sterk materiaal dat bestand is tegen veel weersinvloeden. Beide materialen zijn leverbaar in diversen kleuren; de aluminium versie in RAL-kleuren, de houten versie in de kleur van uw zelf gekozen verf. Vervolgens kiest u het model: gaat u voor een standaard, het klapmodel of het pet model? Wilt u nu weten wat dit allemaal in houd, en wat voor keuzes u nog meer allemaal kunt en moet maken? Neem dan zeker even contact op en dan helpen wij u graag!

Markiezen in Dordrecht bij Terlouw Interieur & Montage

Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor het op maat laten maken van zonwering, inmeten en monteren van horren en het plaatsen van binnen- en buitenzonwering. Kwaliteit, service en nauwkeurigheid staan hierbij altijd voorop.

Dus bent u op zoek naar een fijn bedrijf dat u gaat helpen met de juiste Markiezen in Dordrecht vinden en plaatsen, neem dan snel contact met ons op. Dat kan via e-mailadres INFO@TERLOUWINTERIEUR.NL, telefoonnummer 06 – 217 082 55 of via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen op onze vestiging aan de Noordeinde 144 in Hendrik-Ido-Ambacht. We hebben een uitgebreid aanbod aan diensten die wij leveren op het gebied van zonwering. Wij hopen u snel te mogen helpen!

Markiezen

ONZE PROJECTEN

  • Onze projecten
  • Binnenzonwering
  • Buitenzonwering

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).