Lamellen Dordrecht

Lamellen Dordrecht

Lamellen in Dordrecht lijken in erg veel opzichten op jaloezieën. Het enige verschil tussen de twee is eigenlijk dat lamellen verticalen stroken heeft en jaloezieën horizontale stroken. Voor de rest zijn ze ontzettend vergelijkbaar. Het ligt er dus maar net aan welke look u in uw huis wilt creëren. Beide soorten hebben een moderne en strakke uitstraling. Lamellen zullen minder snel stof vangen dan jaloezieën omdat stof op jaloezieën kan vallen en daar kan blijven liggen. Bij de verticale richting valt het stof er zo langs waardoor het niet zo snel vies zal worden.

Verschillende materialen en ruimtes

Lamellen in Dordrecht zijn in veel verschillende materialen te verkrijgen. Zo kunt u kiezen uit kunststof, aluminium of stof. Kunststof en aluminium kunnen goed tegen vocht en zijn eenvoudig schoon te maken. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor badkamers of toiletruimtes. Kunststof wordt gemaakt van PVC en is iets sterker dan aluminium. Ook kunt u bij kunststof vaak uit meer kleuren kiezen. Stof is meer sfeervol en heeft in tegenstelling tot het kunststof en aluminium een warme uitstraling. Ideaal voor een knusse woon- of slaapkamer.

Lamellen uit Dordrecht bij Terlouw Interieur & Montage

Terlouw interieur & Montage is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van interieur en zonwering biedt. Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor het op maat laten maken, inmeten en monteren van horren, en het plaatsen van binnen- en buitenzonwering. Kwaliteit, service en nauwkeurigheid staan hierbij altijd voorop.

Dus bent u op zoek naar een fijn bedrijf dat u gaat helpen met zonwering, neem dan snel contact met ons op. Dat kan via e-mailadres INFO@TERLOUWINTERIEUR.NL, telefoonnummer 06 – 217 082 55 of via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen op onze vestiging aan de Noordeinde 144 in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan lamellen en diensten in Dordrecht die uw kamer kunnen verduisteren. Wij hopen u snel te mogen helpen!

lamellen

ONZE PROJECTEN

  • Onze projecten
  • Binnenzonwering
  • Buitenzonwering

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).