Jaloezieën Numansdorp

Jaloezieën Numansdorp

Een jaloezie is een soort zonnewering die bestaat uit horizontale of verticale stroken, ook wel lamellen genoemd. Wij bieden jaloezieën in hout en aluminium. De lamellen van een jaloezie zijn te verstellen met bedieningsketting. Naast dat deze vorm van zonnewering erg praktisch is het ook nog erg stijlvol. De lamellen zorgen voor een mooie lichtinval en geven een knusse, warme uitstraling aan uw huis. Daarnaast zijn ze ook nog eens in allerlei verschillende kleuren en uitvoeringen te verkrijgen, hierdoor passen ze bij bijna elk interieur. De kleur van de lamellen is uv-bestendig, hierdoor kunt u nog vele jaren genieten van mooie jaloezieën in Numansdorp en omstreken.

Hoe gaan we te werk

Nog twijfels over uw keus? Kom dan gerust eens langs bij Terlouw Interieur en bekijk ons brede assortiment. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken, komen wij bij u langs om het product in te meten. Vervolgens laten we uw jaloezieën produceren door onze partner en zorgen wij ervoor dat uw jaloezieën zo snel en nauwkeurig mogelijk geplaatst worden. Zo kunt u jarenlang optimaal genieten van uw jaloezieën in Numansdorp en omstreken.

Jaloezieën in Numansdorp bij Terlouw Interieur & Montage

Terlouw interieur & Montage is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van interieur en zonwering biedt. Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor het op maat laten maken, inmeten en monteren van horren en het plaatsen van binnen- en buitenzonwering. Kwaliteit, service en nauwkeurigheid staan hierbij altijd voorop.

Dus bent u op zoek naar een fijn bedrijf dat u gaat helpen met zonwering, neem dan snel contact met ons op. Dat kan via e-mailadres INFO@TERLOUWINTERIEUR.NL, telefoonnummer 06 – 217 082 55 of via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen op onze vestiging aan de Noordeinde 144 in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan jaloezieën en diensten in Numansdorp die u verkoeling kunnen bieden in de zomer. Wij hopen u snel te mogen helpen!

Jaloezieën

ONZE PROJECTEN

  • Onze projecten
  • Binnenzonwering
  • Buitenzonwering

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).