Houten jaloezieën Zuid-Holland

Houten jaloezieën Zuid-Holland

Zonwering kan soms net niet bij de stijl van uw woning passen en over het algemeen geeft zonwering een huis of gebouw geen extra sfeer of mooie uitstraling. Houten jaloezieën in Zuid-Holland kunnen hier een uitkomst bij bieden. Deze zonwering biedt namelijk charme, waardoor het een toevoeging aan het interieur van uw woning zal zijn. Er zijn verschillende houten jaloezieën. De één kan namelijk versteld worden en de ander niet. Bij de verstelbare variant kunt u dus bepalen hoeveel licht er geblokkeerd moet worden, dit heeft bijvoorbeeld als voordeel dat u in de herfst niet in het donker hoeft te zitten.

Op maat gemaakt

Geen interieur is hetzelfde. Daarom worden alle jaloezieën uit ons assortiment op maat gemaakt. Afhankelijk van uw raam zelf, maar ook uw eigen wensen, kunnen we spelen met de afmetingen en de lamelbreedtes om zo uw ideale binnenzonwering te creëren. Daarnaast zijn onze houten jaloezieën te verkrijgen in tal van verschillende kleuren, waardoor uw perfecte kleur er altijd tussen zit. Door de uv-bestendige lak, zal de kleur lang houdbaar zijn en kunt u lang genieten van uw prachtige Houten jaloezieën in Zuid-Holland en omstreken.

Houten jaloezieën in Zuid-Holland bij Terlouw Interieur & Montage

Terlouw interieur & Montage is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van interieur en zonwering biedt. Kwaliteit, service en nauwkeurigheid staan hierbij altijd voorop.

Dus bent u op zoek naar een fijn bedrijf dat u gaat helpen met zonwering, neem dan snel contact met ons op. Dat kan via e-mailadres INFO@TERLOUWINTERIEUR.NL, telefoonnummer 06 – 217 082 55 of via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen op onze vestiging aan de Noordeinde 144 in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan houten jaloezieën en diensten in Zuid-Holland die u verkoeling kunnen bieden in de zomer. Wij hopen u snel te mogen helpen!

Houten jaloezieën

ONZE PROJECTEN

  • Onze projecten
  • Binnenzonwering
  • Buitenzonwering

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).