Horren Sliedrecht

Horren Sliedrecht

Gedurende de lente komt de natuur weer tot leven. De bomen worden weer groen en vogels beginnen weer te fluiten. De ramen kunnen weer opengezet worden en u kunt weer rustig in de tuin gaan zitten. Helaas komen ook de insecten weer tot leven gedurende deze periode. Als u de ramen weer openzet, kunnen deze beesten vrij naar binnen vliegen. Een huis vol insecten wil niemand. Het plaatsen van horren kan daarom erg verstandig zijn in Sliedrecht en omstreken. Deze hor zorgt ervoor dat er wel lucht naar binnen kan waaien terwijl insecten en andere beestjes buiten gehouden worden. Hierdoor kunt u met een gerust hart alle ramen en deuren open te zetten zonder dat u een insectenhotel van uw huis maakt.

Hor op laten meten

Voor het optimale resultaat in Sliedrecht is het belangrijk dat de horren naadloos aansluiten op uw kozijnen. Als dit niet het geval is kunnen insecten eenvoudig langs de hor uw huis binnenkomen. Een hor kan nog in verschillende vormen komen. Zo kunt u kiezen voor een voorzethor. Deze hor is een soort plaat die u zelf voor uw raam moet plaatsen. Een rolhor kunt u omhoog en omlaag rollen zodat insecten buiten blijven.

Horren in Sliedrecht bij Terlouw Interieur & Montage

Terlouw interieur & Montage is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van interieur en zonwering. Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor het op maat laten maken, inmeten en monteren van horren, binnen- en buitenzonwering. Kwaliteit, service en nauwkeurigheid staan hierbij altijd voorop.

Dus bent u op zoek naar een fijn bedrijf dat u gaat helpen met zonwering, neem dan snel contact met ons op. Dat kan via e-mailadres INFO@TERLOUWINTERIEUR.NL, telefoonnummer 06 – 217 082 55 of via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen op onze vestiging aan de Noordeinde 144 in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan horren en diensten in Sliedrecht die insecten buiten houden. Wij hopen u snel te mogen helpen!

Horren

ONZE PROJECTEN

  • Onze projecten
  • Binnenzonwering
  • Buitenzonwering

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).