Houten jaloezieën

Terlouw Interieur & Montage

Houten jaloezieën

Zonwering kan soms net niet bij de stijl van het huis passen. Over het algemeen geeft zonwering een huis of gebouw geen extra sfeer of een mooie uitstraling. Houten jaloezieën kunnen hier een uitkomst bij bieden. Deze zonwering kan in elke kleur geverfd worden waardoor het altijd bij het interieur van het huis zal passen.

Er zijn nog verschillende soorten houten jaloezieën. De één kan namelijk versteld worden en de ander niet. Bij de verstelbare variant kunt u dus bepalen hoeveel licht er geblokkeerd moet worden. Dit heeft als voordeel dat u in de herfst niet in het donker hoeft te zitten.

Luxaflex

Het verschil tussen houten jaloezieën en Luxaflex is dat houten jaloezieën vaak van hogere kwaliteit zijn. Soms worden de jaloezieën ook wel Luxaflex genoemd. Dit is een voorbeeld van merkverwatering.

Dit houdt in dat een merk zo bekend is dat het door de bevolking vaker gebruikt wordt dan de originele naam. Een nieuw bedrijf kan die naam in veel gevallen niet gebruiken in de product omschrijving. Het kan daarom lastig zijn voor andere bedrijven om de vindbaarheid van hun product te vergroten, omdat veel mensen zoeken op de naam van het andere merk.

Houten jaloezieën bij Terlouw Interieur & Montage

Terlouw interieur & Montage is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van interieur en zonwering. Bij Terlouw Interieur bent u aan het juiste adres voor het op maat laten maken, inmeten en monteren van horren, binnen- en buitenzonwering. Kwaliteit, service en nauwkeurigheid staan hierbij altijd voorop.

Dus bent u op zoek naar een fijn bedrijf dat u gaat helpen met zonwering, neem dan snel contact met ons op. Dat kan via e-mailadres INFO@TERLOUWINTERIEUR.NL, telefoonnummer 06 – 217 082 55 of via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen op onze vestiging aan de Noordeinde 144 in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan houten jaloezieën en diensten die u verkoeling kunnen bieden in de zomer. Wij hopen u snel te mogen helpen!

Houten jaloezieën

ONZE PROJECTEN

  • Onze projecten
  • Binnenzonwering
  • Buitenzonwering
  • Horren

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).